JE BENT MEER DAN JE CV!

Wij ontdekken jouw talent. Zelfs je verborgen talenten. Jij bent meer dan je CV! Je dromen, drijfveren, valkuilen en ambities zijn namelijk zeker zo belangrijk. Wij gaan mee in die ontdekkingstocht op zoek naar jouw nieuwe baan! Met onze ruime ervaring in arbeidsbemiddeling en de persoonlijke aanpak matchen we je aan een organisatie waarin jij sterk tot je recht komt.

Kwaliteit

Logiprof gaat niet over een nacht ijs. Samen met onze opdrachtgever oriënteren wij ons grondig op de inhoud van de vacature, de reden, de situatie en de mogelijkheden voor jou als kandidaat.

Voor de werving kijken we eerst in ons eigen bestand. Het is daarom verstandig om je in te schrijven bij Logiprof  en je CV up to date houden. Bij een concrete vacature wordt je alleen benaderd als de hard criteria aansluiten. Je moet hierbij denken aan: woon/werk afstand, kennis en ervaring, opleidingsniveau en salaris. Adverteren doen we na een korte periode.

Alleen bij een reële kans van slagen nodigen wij je uit voor een intakegesprek. We verdiepen ons in je wensen en ideeën en geven je een compleet beeld over de vacature, toekomstperspectief en de opdrachtgever waar het om gaat. We letten scherp op je je (management-)kwaliteiten en persoonlijkheidskenmerken. Alleen als die passen bij de aard en cultuur van onze opdrachtgever, dragen we je, na je akkoord, voor. In de selectieprocedure hebben we tenminste één gesprek, persoonlijk, uitgebreid en toegespitst op de betreffende vacature. We controleren ook je gegevens uit je CV.

Zo vinden we de baan die bij jou past!

Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close